Ne demek?

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca konstrüksiyonda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Bunlar kadar beşer trafiğinin fazla ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki yapılarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat ruhsat olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Ayrıca, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en tatminkâr fiyatlarla mevla başlamak muhtevain İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara şık şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, hariçarı dosdoğru açılacak Yangın çıkış kapısı istanbul şekilde kullanılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak olduğu midein, olası olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini uydurmak amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Belli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk kılmak kuvvet ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Kattaki konutların her Yangın kapısı istanbul birinin sineinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir radde da, nitelikli bir yangın kapısının elan ali bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet Yangın Çıkış Kapısı dayanır ve elan az onarım gerektirir.

Report this wiki page